advokat Kim Rosenthal Hansen

Kim Rosenthal Hansen har beskæftiget sig med rådgivning, primært til købere af fast ejendom, i mere end 20 år og har været medlem af brancheforeningen Danske Boligadvokater siden foreningens stiftelse.

Køb af fast ejendom, er som regel en af de største beslutninger man tager som familie, og jeg sætter en ære i at hjælpe med at gøre handlen tryg og ukompliceret for mine klienter. Under sagens behandling holder vi et møde hvor vi gennemgår købsaftalen, handelsdokumenterne samt de forhold omkring ejendommen der har betydning for jer. Hvis der er behov gennemgår vi også om i har behov for at oprette testamente, samejeoverenskomst mv.

Som andre arbejdsområder beskæftiger jeg mig med behandling af dødsboer, rådgivning af mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, rådgivning i familieretlige spørgsmål, herunder vedrørende testamenter, ægtepagter  samt ejendomsadministration. Jeg har i en årrække rådgivet lokale og landsdækkende idrætsklubber og forbund, og har derfor et indgående kendskab til sportens retsforhold.


Det med 'småt'

Advokat Kim Rosenthal Hansen er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

Advokat Kim Rosenthal Hansen driver virksomhed fra Kim Rosenthal Hansen advokatanpartsselskab CVR nr 26594812 og har tegnet ansvarsforsikring og garantiordning hos forsikringsselskabet Codan. Advokat Kim Rosenthal Hansen har klientbankkonti hos Sydbank og Nordea.